Dagje met of naar de trein...

Op naar de opendag van de club... of een museum... of treinenspotten? Je kan zoveel doen met je hobby als modelspoorder. Bekijk zelf wat je buitenshuis kan doen met je hobby. Em het is misschien wel veel leuker met z'n allen...

featured activiteiten

Evenementen... Of het gebrek hieraan

In de afgelopen 10 maanden zijn door de Corona-crisis tal van evenementen niet doorgegaan. Dat geldt dus ook voor alle evenementen van onze hobby. Dachten we eerst dat we langzaam maar zeker uit de crisis zouden komen, blijkt dat deze tweede golf nog heviger is. Nu langzaam de corona-cijfers dalen wordt men weer iets optimistischer en wordt er al weer gepland.

Aan het organiseren van dergelijke evenementen gaat een lange periode van voorbereiding vooraf. Om die reden duurt het wat langer om de eerste beurs op korte termijn te realiseren. Heb dus nog even geduld en kijk in onze lijst met Beurzen naar de evenementen en open dagen naar de komende data.


Dit evenement is vervallen!

In verband met de corona maatregelen is deze beurs komen te vervallen.

 

Modelspoorbeurs Expo Houten

modelspoorbeurs_logo_site_slagschaduw
Categorie
Beurzen
Datum
26 juni 2021 10:00
Locatie
EXPOHAL, Meidoornkade 24, HOUTEN
Toegangsprijs
€ 8,00

Modelspoorbeurs Expo Houten

Op de agenda staat EXPO HOUTEN te Houten weer vol modelspoortreinen!

Zet dus alvast in uw agenda! Van 9:45 tot 17:00 uur, de Internationale Modelspoorbeurs te Expo Houten te Houten (bij Utrecht).

In Expo Houten is GEEN geldautomaat aanwezig.
Bij sommige deelnemers kan wel met de pinpas betaald worden.

Graag tot ziens op onze beurs!

 
 

Alle data

  • 29 augustus 2020 10:00
  • 10 oktober 2020 10:00
  • 16 januari 2021 10:00
  • 1 april 2021 10:00
  • 3 april 2021 10:00
  • 26 juni 2021 10:00
  • 28 augustus 2021 10:00
  • 9 oktober 2021 10:00

Powered by iCagenda

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Modelspoorkalender

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.