Digikeijs

Om een zo natuurgetrouwe weergave te krijgen van de verlichting op je modelspoorbaan, heeft Digikeijs een module ontwikkeld die je de mogelijk geeft diverse verlichting te schakelen. Ook biedt Digikeijs een uitbreidingskit aan om zelfs de grootste banen van licht te voorzien.

DR4050 Verlichtingsmodule

Je verlichting regelen was vroeger nier meer dan een lampje aan of uit zetten. Tegenwoordig zijn er diverse mogelijkheden om je modelspoorbaan sfeervol te verlichten.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.