Logo Digikeijs

Digikeijs ontwikkelt en produceert digitale modelspoor decoders, ledstrips, terugmelders, stroomvoorzieningproducten, schakeldecoders en accessoires. Dat doen we met passie voor modelspoorbouw; Digikeijs wil het beste halen uit digitale modelspoor techniek. Die hartstocht voor modelspoor herkent u direct in de kwaliteit en functionaliteit van onze modelspoor producten voor de digitale modelspoorbaan. Daarmee geven we de veeleisende liefhebber van modeltreinen nieuwe mogelijkheden voor een optimaal functionerend en levensecht digitaal modelspoor. De nieuwste ontwikkeling is de reeks LOCVISION producten waarbij het mogelijk is een nieuwe dimensie toe te voegen aan uw modelspoorbaan.

Digikeijs Digiboost

De DR5033 is een 3-Ampere, H-brug DCC booster met meerdere aansluitmogelijkheden op een al beschikbare digitale centrale. De DR5033 beschikt over een aantal unieke mogelijkheden. Zo kan de booster autonoom zijn uitgang ompolen (fase-draaiing) als een foute aansluiting op de rail geconstateerd wordt die anders kortsluiting zou opleveren.

DR5000-ADJ

Sinds 1 juli 2016 levert Digikeijs ook een digitale centrale met een regelbare voeding. Daarmee is een spanning voorhanden tussen 15 en 24 volt. Hiermee is de inzetbaarheid van deze centrale ook weer uitgebreidt.

Digikeijs DR5000

Digikeijs heeft al enige tijd een digitale centrale welke het hart kan vormen van je modelspoorbaan. De DR5000 kan 128 locs en 2048 wissels aansturen. Tevens heeft deze centrale een ingebouwde trafo (19 volt) welke een rijspanning van 17.5 volt levert.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.