DR5000-ADJ

De DR5000-ADJ is een universele DCC centrale geschikt voor vrijwel alle soorten aansluitingen die er momenteel verkrijgbaar zijn. De centrale kan omgaan met LocoNet en XpressNet apparatuur en via Wifi ook met mobiele handhelds. Via een LAN, Wifi verbinding of een USB aansluiting kan hij verbonden worden met een PC waarbij gekozen kan worden voor het locoNet of ExpressNet protocol. Dus software die dat ondersteund, zoals iTrain, Koploper, Windigipet, Traincontroller en RocRail kan communiceren met deze centrale.

Het verschil met de DR5000 is dat deze versie voerzien is van een regelbare voeding van 15 tot 24 volt.

Alle in's and out's zijn via de onderstaande links te vinden.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.