Digikeijs

Met de veelzijdige schakeldecoders van Digikeijs zet u uw modelspoorbaan in beweging. Het schakelen van wissels, het aansturen van seinen of het schakelen van verlichting op uw modelbaan zijn voor onze schakeldecoders geen probleem. Dankzij de ingebouwde voorinstellingen, de uitgebreide programmeer mogelijkheden en de compatibiliteit met de verschillende DCC of Motorola systemen zijn de schakeldecoders van Digikeijs een gemakkelijke en zeer betaalbare oplossing voor iedere modelspoor liefhebber.

DR4018 Schakeldecoder

Om je modelspoorbaan digitaal te laten werken zijn buiten een stuurcentrale onder andere ook decoders nodig. Digikeijs levert een 16-kaals decoder voor het sturen van bijvoorbeeld wissels, seinen en verlichting.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.