Digikeijs

Met de veelzijdige servodecoders, betaalbare, kleine en geluidsarme servo’s van Digikeijs heeft u uitgebreide mogelijkheden voor het aansturen van wissels en bewegende onderdelen zoals bijvoorbeeld loodsdeuren of armseinen.

Servodecoder

Om deuren en andere bewegende delen te laten functioneren zijn mini servo's voorhanden. Daarmee maak je je modelspoorbaan tot een levensecht spektakel.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.