Faller

Een modelspoorinstallatie bestaat niet alleen uit sporen, treinen en stations, maar is zo divers als de realiteit zelf. Vandaar bieden wij alles, wat voor de bouw van een perfecte installatie nodig is.

Het omvangrijke gebouwenprogramma wordt aangevuld met terreinmatten en bomen, landschapselementen en stadopsmuk, bruggen en voorwerpen van alledag, zoals met het unieke car systeem, waarmee de straten tot echte verkeerswegen worden.

Faller komt met een nieuw stationsgebouw uit het begin van de 19de eeuw. Het gaat hier om een gelimiteerde oplage van station Königsfeld. Dit is een ontvangstgebouw met zogenaamd drie vleugels; een middengedeelte met twee zijvleugels. Dit zandstenen gebouw is als een H-vorm opgebouwd. Deze uitvoering omvat ook een glazen afdak over het platform.

Faller Houtzagerij

Met grote houtopslag, afzuiginstallatie en laadperron.
Dit bouwpakket bevat: 110 onderdelen in 4 kleuren en 1 bouwhandleiding.

110131 Station Wittenberg

Nieuw in 2016

Station van de toekomst. Stationsgebouw van één verdieping met “Reisezentrum” (travel center DB), lounge en servicevoorzieningen van de Luther-stad Wittenberg volgens originele ontwerpen van de DB Station&Service AG.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.