Faller komt met een nieuw stationsgebouw uit het begin van de 19de eeuw. Het gaat hier om een gelimiteerde oplage van station Königsfeld. Dit is een ontvangstgebouw met zogenaamd drie vleugels; een middengedeelte met twee zijvleugels. Dit zandstenen gebouw is als een H-vorm opgebouwd. Deze uitvoering omvat ook een glazen afdak over het platform.

Dit bouwpakket omvat 668 onderdelen in 9 kleuren, raamfolie, 3 maskers en 1 handleiding.

Originele tekst: Gelimiteerd model van een ontvangstgebouw met drie vleugels. Het middendeel en de hoekdelen van het laat-classicistische zandstenen gebouw vormen een H-vormige plattegrond. Een glazen perronoverkapping behoort tot de uitrusting.
Dit bouwpakket bevat: 668 onderdelen in 9 kleuren, raamfolie, 3 maskers en 1 bouwhandleiding.
Gebruik voor het knutselen FALLER EXPERT kunststoflijm.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.