737291 - Elektrolokomotive Ae 6/6 "Kantonslok", SBB

Fleischmann komt voor deze zomer met een nieuwe elektrische locomotief: Elektrolok, Reihe Ae 6/6 "Kantonslok", der SBB, Epoche III.

Technisch und optisch überarbeitetes Modell: Die grün lackierte Kantonslok in der Ursprungsausführung besitzt ein nachgebildetes Falschfahrlicht (funktionslos), einen Schweizer Lichtwechsel und Original-Sound (DCC). Erhabene, verchromte Zierstreifen und Schweizwappen. Freistehende Griffstangen. Geschlossene Frontschürze beiliegend.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.