Logo © Fleischmann

Startende modelspoorliefhebbers beginnen vaak met een kant-en-klare starterspakket. Fleischmann biedt diverse van deze pakketten.

931886 - z21® Digitalset: Elektrolokomotive BR 194

Fleischmann komt weer met een nieuwe startset. Het gaat hier om een complete set met daarin ook een Z21®, draadloze router en een Multimuis. 

Digital starter set "Nebenbahnzug"

Digital Starter Set "Nebenbahnzug der SBB" "Branchline train of the SBB", Fleischmann mulitMaus and sound. Epoch III.

The set contains a typical tender locomotive for branchlines, 3 passenger cars, 1 freight car, 1 Fleischmann multiMaus, 1 transformer, PROFI-tracks (8 x 6101, 10 x 6125 and connecting cable) to compose a track layout of a radius R2 and 1 rerailer 6480.

Size of track layout: 168 cm x 88 cm.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.