Logo © Fleischmann

Er bestaan vele honderden versies van stoomlocomotieven. Ieder land heeft door de jaren heen vele stoomlocomotieven ontwikkeld. Fleischmann heeft van vele een natuurgetrouwe kopie gemaakt. 

Stoomlocomotief BR 86

Steam locomotive class 86 of the Deutschen Bundesbahn (DB). Epoch III.

In true to the original livery and lettering. In-plane applied windows. Fully moveable Heusinger control. Brake shoes between the wheels. Metal die-cast chassis.

Fleischmann concentreert zich tegenwoordig op Spoor-N en dat pakt mooi uit. In het vernieuwde programma komen een aantal mooie, nieuwe modellen voorbij. Een daarvan is de BR 44 stoomlocomotief.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.