Wagons in vele soorten en maten. Regelmatig worden er nieuwe versies ontwikkeld. Ook Fleischmann brengt met enige regelmaat nieuwe wagons op de markt.

Zelflossende goederenwagon met belading van het type Fals 151, welke bij de Deutsche Bahn (DB Cargo) gebruikt wordt. 

De belettering en inscripties zijn gelijk aan het origineel.

Zelflossende goederenwagon met belading van het type Fals 151, welke bij LogServ gebruikt wordt. 

De belettering en inscripties zijn gelijk aan het origineel.

Zelflossende goederenwagon met belading van het type Fals 151, welke bij de Deutsche Bahn (DB AG) gebruikt wordt. 

De belettering en inscripties zijn gelijk aan het origineel.

7-tlg. Display: LKW Walter, AAE

Display bestehend aus 4 Doppeltaschenwagen T2000 und 3 Taschenwagen T3 der Ahaus Alstätter Eisenbahn AG beladen mit LKW Aufliegern der Spedition LKW Walter. Alle Wagen mit unterschiedlichen Betriebsnummern, alle LKW-Auflieger mit unterschiedlichen Trailer Kennzeichen.

3-teiliges Schotterwagen-Set, Bauart Talbot der DB, Epoche III

Nieuwe kolentransportwagons voor spoor-N bij Fleischmann in het assortiment...

Boxcar "Isenbeck Pils", MEH

De 'Isenbeck Oils'-wagon van Fleischmann is sinds kort nieuw in de collectie. Deze bierwagon is gebaseerd op een wagon van Museumseisenbahn Hamm (MEH). Tijdperk III - V

Lees wat Fleischmann er zelf over schrijft

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.