Quality endures!

Few companies demonstrate the truth of this claim better than Fleischmann. Fleischmann was founded in 1887 by Jean Fleischmann in the German city of Nuremberg.

Today, almost 125 years later, its modern company headquarters are located in neighbouring Heilsbronn, less than 30 kilometers away from Nuremberg. “German Excellence” heads off around the world from here.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.