Vraag & Aanbod - Mijn Treintje Forum - Mijn Treintje

Vraag & Aanbod Geen onderwerpen

Deze rubriek geeft je de mogelijkheid onderdelen van je modelspoorbaan te kopen of te verkopen, weg te geven, te ruilen of gratis te verkrijgen.
Categorie

Schaal 1:87 (H0) Geen onderwerpen

In deze rubriek kunt u uw overtollige modelspoorbaanattributen kwijt.Of tegen een wagon aanlopen die u al lang wilde hebben...
Geen onderwerpen

Schaal 1:160 (N) Geen onderwerpen

In deze rubriek kunt u uw overtollige modelspoorbaanattributen kwijt.Of tegen een wagon aanlopen die u al lang wilde hebben...en dat alles in Spoor N.
Geen onderwerpen

Overige schalen Geen onderwerpen

Iets te koop dat geen H0 of Spoor N is? Dan kun je dat hier kwijt...
Geen onderwerpen

Techniek & Elektronica Geen onderwerpen

Op zoek naar een gebruikte Z21, booster of ander elektronisch onderdeel? Of heeft u onderdelen over? Plaats uw advertentie hier...
Geen onderwerpen

Vraag & Aanbod - Te koop aangeboden, gevraagd en meer...

Heb je iets te koop of zoek je iets speciaals? Wees duidelijk wat je zoekt of verkoopt. Hou je aan de regels en afspraken van deze site en goed fatsoen.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.