Dit evenement is vervallen!

 

HOUTEN DIGITAAL

modelspoorbeurs_logo_site_slagschaduw
Categorie
Beurzen
Datum
13 nov 2021 10:00
Toegangsprijs
€ 8,00

Al weer voor het zevende jaar in successie organiseert de Internationale Modelspoorbeurs samen met de HCC!m in 2020 tijdens de Internationale Modelspoorbeurs een nieuwe editie van Houten Digitaal. Ook in 2020 zijn er, naast veel leden van de HCC, individuele modelspoorders en modelspoorverenigingen aanwezig om u te tonen wat er allemaal mogelijk is op gebied van digitaal modelsporen. Van technische minidemo tot complete digitaal gestuurde modelbanen zullen aanwezig zijn. Iedereen die iets met digitaal modelsporen heeft, krijgt hier de gelegenheid om dit te demonstreren.

Graag tot ziens op 7 en 8 november 2020 in EXPO HOUTEN te Houten.

 
 

Alle data

  • Van 7 nov 2020 10:00 tot 8 nov 2020 15:00
    zaterdag & zondag
  • 13 nov 2021 10:00
  • 14 nov 2021 10:00

Powered by iCagenda

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Modelspoorkalender

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.