Modelspoorbeurs Zuthpen

Zutphen_2021
Categorie
Beurzen
Datum
18 dec 2021
Locatie
Hanzehal, Zuthpen
Telefoon
+31 6 443 24 111
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Modelspoorbeurs Zutphen organiseert op 18 en 19 december 2021 het grootste Internationale Modelspoor Evenement in het oosten van het land, waarbij diverse binnen- en buitenlandse handelaren waar u diverse modelspoortreinen e.d. kunt aanschaffen, of eventueel ruilen.

Attentie wij maken u erop attent dat wij een grote verkoopbeurs hebben van z-spoor tot ………. Tijdens de beurs zijn er ook diverse handelaren die uw oude trein overnemen/innemen, vraag hiervoor bij de organisatie welke handelaren dit zijn. Ook zijn er dit jaar weer diverse rijdende modelspoorbanen van o.a verenigingen uit Nederland en België te bewonderen. Daarnaast zijn er ook enkele regionale en nationale modelspoorders uit Zutphen en omgeving die hun modelspoorcreatie aan u tonen en zij staan u graag te woord.

Tijdens Modelspoorbeurs Zutphen kunt u weer gratis uw gekochte modelspoortrein bij diverse standhouders / hobbyisten laten testen..Daarnaast zijn er diverse workshops waar u uitgebreid kennis kunt maken met meerdere aspecten van deze hobby. Bij deze beurs hebben wij extra aandacht voor digitalisering van nieuwe maar ook oude modelspoortreinen. Kortom voor elk wat wils en tijdens de beurs is er extra aandacht voor de kinderen om gratis, en op een zeer ontspannen manier nader kennis te maken met de modelspoorhobby.

Wij verloten tijdens Modelspoorbeurs Zutphen op zaterdag en zondag iedere dag 2 trein-sets voor kinderen tot en met 11 jaar.

 
 

Alle data

  • Van 18 dec 2021 tot 19 dec 2021
    zaterdag & zondag

Powered by iCagenda

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Modelspoorkalender

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.