Evenementen... Of het gebrek hieraan

In de afgelopen 6 maanden zijn door de Corona-crisis tal van evenementen niet doorgegaan. Dat geldt dus ook voor alle evenementen van onze hobby. Langzamerhand worden er in ons land en daarbuiten weer wat beurzen, open dagen en dergelijke georganiseerd en dat is een goede zaak.

Aan het organiseren van dergelijke evenementen gaat een lange periode van voorbereiding vooraf. Om die reden duurt het wat langer om de eerste beurs op korte termijn te realiseren. Heb dus nog even geduld en kijk in onze lijst met Beurzen naar de evenementen en open dagen naar de komende data.


Dit evenement is vervallen!

 

Open dag Twentse Modelspoorweg Club

logo_TMSC
Categorie
Open dagen
Datum
25 okt 2020 10:00 - 16:00
Locatie
Club Gebouw Prismare, Roomweg 167b Enschede

Tijdens de open dag is de grote clubbaan met de stations Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Delden in bedrijf. Daarnaast zijn er enkele modulebanen aanwezig, is er een modelspoorbeurs en zijn er demonstraties van o.a. het maken van bomen en scenery. Kortom voor elk wat wils.

Als gevolg van de corona crisis is het vooralsnog niet zeker dat onze jaarlijkse Open Dag daadwerkelijk plaatsvindt. Hou daarom de website regelmatig in de gaten voor een actuele update!

 
 

Alle data

  • 25 okt 2020 10:00 - 16:00

Powered by iCagenda

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Modelspoorkalender

Evenementen voor modelspoorliefhebbers

ma di wo do vr za zo
1
2
5
6
7
8
9
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
26
27
28
29

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.