Analoge kwesties Geen onderwerpen

Niet iedereen rijdt digitaal. Er zijn nog zat hobbyisten die hun oude baan op zolder hebben, of nieuwe beginners die lekker analoog willen rijden. Ook zij hebben vragen, maar zeker is er ook kennis aanwezig om anderen te helpen.
Categorie

Locs, wagons en rijtuigen Geen onderwerpen

Analoge treintjes kunnen ook weleens problemen hebben waar we zelf niet het antwoord op hebben, maar andere wel. Laat daarom hier je vragen achter...
Geen onderwerpen

Wissels Geen onderwerpen

Wissels zijn onmisbaar in de wereld van de modelspoorbaan. Het geeft je de mogelijkheid van route te wisselen en andere baanvakken te volgen. Deze wissels moeten bediend kunnen worden. De eerste wissels waren handbediend, maar later kwamen daar ook de elektrische wissels bij. Tegenwoordig kunnen wissels op andere manier bediend worden.
Geen onderwerpen

Seinen Geen onderwerpen

Geen onderwerpen

Baanvakken Geen onderwerpen

Geen onderwerpen

Keerlussen Geen onderwerpen

Een keerlus is niet zo heel moeilijk om te maken. Als je maar de juiste kennis in huis hebt, anders gewoon even je probleem hier neerleggen...
Geen onderwerpen

Verlichting Geen onderwerpen

Verlichting laten branden is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom kunnen hier de tips, aanbevelingen en vragen geplaatst worden.
Geen onderwerpen

Overige analoge kwesties Geen onderwerpen

Heb je een vraag waar geen rubriek bij past? Plaats ze hier...
Geen onderwerpen

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.