Help

Lid worden

Om deel te nemen aan ons forum kunt u GRATIS een account aanvragen. Het schept geen verdere verplichtingen dan eens in de drie maanden ons forum een bezoek te brengen en in te loggen. Zo blijft uw account geactiveerd en bent u verzekerd van een leuk en gezellig forum waar u veel plezier aan kunt beleven.

Het enige dat we u vragen is om uw profiel zo volledig en naar waarheid in te vullen, daar wij ook een rubriek hebben waar u modelspoorartikelen te koop kunt aanbieden of kopen.

Uw gegevens worden NIET aan derden verkocht of op andere wijze doorgegeven.

IP-adres

Om het forum zoveel mogelijk vrij te houden van spam en/of bezoekers met andere bedoelingen dan er een leuk en leerzaam forum van te maken, worden de IP-adressen van gebruikers die berichten plaatsen 30 dagen bewaard.

Bij misbruik van het forum kunnen leden worden geschorst en/of verwijderd worden.


Avatar

Een Avatar is een afbeelding van een figuurtje wat jou voorstelt. Je kan hiervoor een standaard afbeelding kiezen, of deze zelf uploaden of een eigen plaatje als Avatar gebruiken.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.