How to do... Geen onderwerpen

Bijna alles voor uw landschapsbouw is wel te koop, maar zou het niet veel leuker zijn als we allerlei dingen zelf zouden kunnen maken?

Heel veel artikelen, denk bv. aan bomen, zijn met behulp van alledaagse dingen zelf te maken. In deze categorie brengen we vraag en kennis bij elkaar.
Categorie

Stations en meer... Geen onderwerpen

Tips en trucs omtrent stations en bijgebouwen
Geen onderwerpen

Dorpen & Steden Geen onderwerpen

Een beetje modelspoorbaan heeft diverse taferelen. Er is al gauw een dorp of stad opgenomen in de scenery. Toch is het bouwen van een dorpje niet zo eenvoudig als het lijkt en kan je vragen komen te zitten. Die kan je hier dus stellen....
Geen onderwerpen

Weg- en waterbouw Geen onderwerpen

Vragen, tips & trucs over weg- en waterbouw kun je hier kwijt.
Geen onderwerpen

Bomen, planten & struiken Geen onderwerpen

Geen onderwerpen

Bruggen & Viaducten Geen onderwerpen

Bruggen en soms ook viaducten maken vaak deel uit van de scenery. Soms is het echter niet zo makkelijk een brug te plaatsen en tips van buitenaf kunnen dan welkom zijn.
Geen onderwerpen

Fabrieken en industrie Geen onderwerpen

Tips en trucs omtrent fabrieken en industrie.
Geen onderwerpen

Bergen & dalen Geen onderwerpen

Een buitenlandse scenery brengt al snel bergen dalen met zich mee. Ook ij het maken van bergen rijzen er vaak vragen naar boven. In dezze categorie kunt u deze vragen stellen.
Geen onderwerpen

Overige landschapsbouw Geen onderwerpen

Voor vragen en tips die elders geen plaatsje vinden, hebben we een plek gecreƫerd.
Geen onderwerpen

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.