Modelspoor 1 onderwerp

In deze categorie kan je vragen, tips en meer kwijt over het rollend materieel dat door diverse fabrikanten op de markt wordt gebracht.
Categorie

Algemeen 1 onderwerp

Voor vragen, tips, opmerkingen en meer over modelspoorbanen en het rollend materieel die je nergens anders kwijt kunt, is dit de aangewezen plek...
Dick_Wbmstr's Profielfoto
Kwaliteit van diverse merken
door Dick_Wbmstr
22 aug 2017 17:02

Schaal 1:22.5 (Spoor G) Geen onderwerpen

In deze categorie kunt u uw vragen, tips en wetenswaardigheden kwijt over dit formaat modeltreinen dat over het algemeen in tuinen een plaatsje vindt.
Geen onderwerpen

Schaal 1:87 (H0) Geen onderwerpen

In schaal H0 zijn diverse fabrikanten actief. Märklin, Fleischmann en Roco zijn zo'n beetje de bekendste merken hierin. Toch zijn er ook nog andere merken die tegenwoordig meespelen. In deze rubriek kan je je vragen en opmerkingen kwijt over rijdend materieel in H0.
Geen onderwerpen

Schaal 1:160 (N) Geen onderwerpen

N-spoor is na H0 wel het meest gebruikte spoor. Vele hobby-spoorders hebben zich toegelegd op dit formaat, met als resultaat veel kennis en ervaring. Laat daarom anderen delen in jullie kennis...
Geen onderwerpen

Schaal 1:220 (Z) Geen onderwerpen

Schaal 1:220 biedt op een (zeer) kleine ruimte de mogelijkheid groots uit te pakken. Maar dit hele kleine materieel kent haar eigen problemen. Dus met vragen, tips en meer kan je hier terecht.
Geen onderwerpen

How to... Geen onderwerpen

Hoe leg je het beste je rails? Wat is het stijgingspercentage van je helix? Dit en andere technische vragen betreffende het leggen van rails kan je hier kwijt.
Geen onderwerpen

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.