Schaal 1:220 (Z) Geen onderwerpen

Schaal 1:220 biedt op een (zeer) kleine ruimte de mogelijkheid groots uit te pakken. Maar dit hele kleine materieel kent haar eigen problemen. Dus met vragen, tips en meer kan je hier terecht.
Categorie

Märklin Geen onderwerpen

Märklin is 's-werelds oudste merk in modelspoortreinen. Veel hobby-isten rijden dit merk. Er is dus veel kennis aanwezig en als u vragen heeft kunnen deze hier beantwoordt worden.
Geen onderwerpen

Brawa Geen onderwerpen

Brawa is fabrikant van zowel modeltreinen als accessoires. Diverse liefhebbers hebben ervaring met dit merk en kunnen je vragen beantwoorden...
Geen onderwerpen

Overige merken Geen onderwerpen

Heb je nu echt iets wat je niet in de andere rubrieken kwijt kan, zet het dan maar hier...
Geen onderwerpen

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.