Schaal 1:87 (H0) Geen onderwerpen

In schaal H0 zijn diverse fabrikanten actief. Märklin, Fleischmann en Roco zijn zo'n beetje de bekendste merken hierin. Toch zijn er ook nog andere merken die tegenwoordig meespelen. In deze rubriek kan je je vragen en opmerkingen kwijt over rijdend materieel in H0.
Categorie

Märklin Geen onderwerpen

Märklin is 's-werelds oudste merk in modelspoortreinen. Veel hobby-isten rijden dit merk. Er is dus veel kennis aanwezig en als u vragen heeft kunnen deze hier beantwoordt worden.
Geen onderwerpen

Trix Geen onderwerpen

Trix is in de jaren 90 overgenomen door Märklin. Hierdoor werd de continuiteit van gelijkstroomtreinen veilig gesteld. Vele modelspoorliefhebbers rijden Trix. Heb je dus vragen of tips... laat ze hier achter.
Geen onderwerpen

Fleischmann Geen onderwerpen

Fleischmann staat al jaren bekend als een betrouwbare fabrikant van modeltreinen. Zij leveren natuurgetrouwe modellen in gelijk- en wisselspanning. Vele liefhebbers rijden dan ook met dit merk en jij kan je tips en vragen hier kwijt.
Geen onderwerpen

Roco Geen onderwerpen

Roco levert al jaren modeltreinen voor het 2-rail-systeem, rijdend op gelijkstroom. Roco is al jaren een vaste speler in de modeltreinenwereld en daardoor verzekert van een vaste klantenkring. Die klantenkring kan je hier je vragen voorleggen. En tips zijn natuurlijk ook welkom...
Geen onderwerpen

Piko Geen onderwerpen

Piko is voor vele onder ons geen onbekende. Piko levert een uitgebreid pakket aan modeltreinen en dus zijn er vele die dit merk op hun modelspoorbaan laten rijden. Vragen staat dus vrij...
Geen onderwerpen

Kato Geen onderwerpen

Kato is een relatief nieuwe speler binnen onze hobby. Als Amerikaans bedrijf leveren een scala aan rails, locomotieven en wagons en richt zich vooral op Amerikaanse modellen. Aangezien Kato hier steeds populairder wordt, ontstaat er hier ook steeds meer kennis over dit merk.
Geen onderwerpen

Brawa Geen onderwerpen

Brawa is fabrikant van zowel modeltreinen als accessoires. Diverse liefhebbers hebben ervaring met dit merk en kunnen je vragen beantwoorden...
Geen onderwerpen

Arnold, Jouef, Lima... Geen onderwerpen

Arnold, Jouef en Lima vallen onder de vlag van het Engelse Hornby. Ook diverse andere merken, zoals Rivarossi en Electrotren, vallen onder deze Engelse vlag. Er is een vaste kern hobby-isten die deze merken rijdt. Voor vragen over deze treinen kan je dus hier terecht.
Geen onderwerpen

Overige merken Geen onderwerpen

Heb je nu echt iets wat je niet in de andere rubrieken kwijt kan, zet het dan maar hier...
Geen onderwerpen

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.