× Welkom bij het 'Mijn Treintje' forum!

Ben je op zoek naar informatie over modelspoorbanen, leg dan je vragen in dit forum neer. We gaan proberen een algemene vraagbaak te worden voor jou specifieke vragen.

Welkom, maar...

  • Dick_Wbmstr
  • Dick_Wbmstr's Profielfoto Onderwerp Auteur
Lees meer
18 feb 2017 09:44 - 01 dec 2018 17:26 #1 door Dick_Wbmstr
Welkom, maar... werd gestart door Dick_Wbmstr
Het 'Mijn Treintje Forum' is opgezet om modelspoor-hobbyisten informatie uit te laten wisselen waardoor iedereen (meer) plezier aan zijn of haar hobby kan beleven..

Registratie

Om berichten op dit forum te kunnen plaatsen, dient u zich registreren. Bij registratie dient u uw gegevens zo volledig en naar waarheid in te vullen. Registreren is geheel kosteloos en schept geen verdere verplichtingen.

Door deel te nemen aan dit forum, verklaart u zich akkoord met de op dit forum geldende (gedrags)regels.

Account en profiel

+ Een account op dit forum is strikt persoonlijk en mag onder geen beding uitgeleend worden aan derden of worden gebruikt door een andere gebruiker dan de oorspronkelijke aanvrager.
+ Indien u berichten plaatst worden uw gegevens plus uw ip-adres in ons bestand opgeslagen. Dit om spam en andere ongewenste berichten tegen te gaan.
+ Gebruik van meerdere accounts door één persoon is niet toegestaan. Het laatst geactiveerde account zal worden verwijderd.
+ Accounts welke in een periode van drie maanden niet actief gebruikt zijn kunnen worden gedeactiveerd en/of verwijderd worden. Definitieve verwijdering van het account geschiedt na zes maanden van inactiviteit.

Algemeen

+ Ieder (forum)lid wordt geacht kennis te nemen van de onderwerpstructuur welke in dit forum zijn opgenomen.
+ Berichten dienen voor zover mogelijk in de daartoe bedoelde rubriek geplaatst te worden.

Gedragsregels

+ Op dit forum gaan we op een vooral prettige manier met elkaar om. Forumleden dienen zich te onthouden van aanstootgevende berichten, afbeeldingen en (racistische) opmerkingen.

Ge- & Verboden

+ Het plaatsen van spam en/of andere nep- of onzinberichten is niet toegestaan.
+ Dubbel posten (het plaatsen van een bericht in meerdere rubrieken) is niet toegestaan.
+ Het plaatsen van (commerciële) reclame-uitingen is niet toegestaan, behalve in de daartoe bedoelde rubrieken.
+ Het plaatsen van commerciële uitingen in de daartoe bedoelde rubriek(en) is alleen na toestemming en overleg met en van de beheerder toegestaan.
+ Het te koop aanbieden of te koop vragen van modelspoorartikelen is alleen toegestaan in de daartoe bedoelde rubrieken.

Beeldmateriaal

+ Het plaatsen van beeldmateriaal bij een artikel geschiedt geheel op verantwoording van het betreffende lid.
+ 'Mijn Treintje Forum' gaat er vanuit dat het auteursrecht van enig beeldmateriaal bij het betreffende lid ligt.

Auteursrecht

+ 'MijnTreintje.nl' gaat er van uit dat het auteursrecht van de geplaatste berichten en/of beeldmateriaal bij het lid ligt die het betreffende bericht en/of beeldmateriaal heeft geplaatst.
+ 'MijnTreintje.nl' kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de geplaatste berichten en/of beeldmateriaal.

Onderschrift en handtekening

+ Onderschriften mogen het maximaal van 300 karakters niet overschrijden.
+ Internetlinks zijn toegestaan mits deze geen commercieel, concurrerend of aanstootgevende sites vertegenwoordigen. Links van dien aard worden verwijderd.
+ De grootte van uw avatar mag een maximaal formaat hebben van 120x120 pixels 72 dpi.
+ Afbeeldingen mogen maximaal 800 x 600 pixels zijn. Dit geldt ook voor afbeeldingen in de bijlage-optie

Sancties

+ De beheerder heeft het recht om berichten en onderwerpen te bewerken en/of te verwijderen..
+ Berichten met dubieuze inhoud kunnen naar eigen inzicht van de beheerder worden verwijderd. Het is aan de beheerder om te bepalen wat 'dubieuze inhoud' is.
+ De beheerder behoudt zich het recht voor leden te schorsen en/of te verwijderen indien men zich niet aan de gedragsregels of de normen voor goed fatsoen houdt.

Als je zelf (nog) geen modelspoorbaan hebt, kan je toch leuk met die hobby bezig zijn...
Laatst bewerkt 01 dec 2018 17:26 door Dick_Wbmstr.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Moderators: DickieDick

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.