Logo © Roco

Roco is dynamic, young, innovative

Roco is a new generation of model railway fun! With its true-to-life models that offer top reliability and functionality as well as its innovations that set new standards in creative play value, Roco offers novices and experts alike a fascinating hobby that remains eternally young.

Nieuw van Roco

De eerste nieuwsbrief van Roco voor 2019 is weer een feit. In deze nieuwsbrief aandacht voor de catalogus met alle nieuwe treinen, wagons en rijtuigen. Klik op de onderstaande link en geniet van al het mooie Roco-materiaal.

Elektrolokomotive Re 4/4 der BLS

Voor veel Zwitserse modelbouwvrienden is met de aankondiging van de Elektrolokomotief Re 4/4 van de BLS in januari een lang geuitte wens in vervulling gegaan. Al langere tijd stond deze lok met haar karakteristieke vorm al op de verlanglijst van velen. Vers uit de mal kan Roco het eerste exemplaar in de ruwe vorm laten zien...

Dampflokomotive 150 X, SNCF

Roco komt met eem mieuwe stoomloc deze zomer... Het gaat hier om de 150 X van SNCF.

Roco heeft, net als Fleischmann, een nieuwe website. Dat beide merken zijn samengevoegd is ook aan de website te merken...

De nieuwe catalogus van Roco is uit. De online-catalogus biedt weer een mooi inzicht in de nieuwe modellen voor 2018.

Roco heeft deze maand weer veel nieuws te melden. In hun nieuwsbrief van November wordt een nieuwe elektrische lok aangekondigd die in mei 2018 op de Modellbau Messe in Wenen gepresenteerd zal worden. 

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.