TRIX © Marklin

Traditioneel richt Trix zich op gelijkstroombanen. In schaal 1:87 heeft Trix zijn positie verworven op de wereldmarkt door een bijzondere kwaliteit en speciale modellen. De oorspronkelijke vestiging in Nürnberg verklaart de ontwikkeling van hoogwaardige Beierse modellen.

In 1997 nam Märklin Trix over.

Deze rubriek bevat momenteel (nog) geen artikelen. Deze site is nog volop in ontwikkeling en het kan voor komen dat nog niet alle rubrieken van artikelen voorzien zijn.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.