Logo BiDiB

Onze modellen zijn het resultaat van een geniaal technisch ontwerp en van hoogstaande handarbeid. Wij bieden aan onze klanten producten met de laatste stand der techniek aan. Wij zijn onze klanten bijzonder erkentelijk voor hun betrokkenheid en adviezen die tot  verbetering van vele details en tot innovaties hebben geleid. Op deze manier kunnen wij vandaag de dag een assortiment aanbieden dat gevarieerde spelcombinaties biedt en samengesteld is uit producten die ook na jaren bruikbaar blijven.

Mârklin Central Station

Märklin ontwikkelt voortdurend de besturingssoftware van het Central Station 3 en het CS 3 plus. Deze ontwikkelingen komen in de vorm van software updates beschikbaar.

Mârklin Central Station

De software in het Central Station 2 wordt voortdurend geactualiseerd en uitgebreid met nieuwe mogelijkheden. Deze aanpassingen komen in de vorm van software updates beschikbaar. Hier vindt u de actuele softwareversie om uw Central Station 2 steeds op de laatste stand te houden.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.