André van Duin krijgt een nieuw programma bij Omroep MAX. De 73-jarige presentator gaat in De Grote Kleine Treinen Competitie op zoek naar de beste modeltreinbouwer van Nederland.

In het programma gaan zes modeltreinbouwers met hun teams de strijd met elkaar aan. In elke aflevering moet er aan de hand van een thema binnen enkele dagen een complete miniwereld gecreëerd worden.

Schade inhalen

André kijkt uit naar zijn nieuwe klus. “Die spoortreintjes heb ik altijd wel leuk gevonden. Ik heb als kind nooit een treintje gehad, dus nu ga ik eindelijk mijn schade inhalen met die mooie spoorwegtreintjes”, aldus de presentator tegen RTL Boulevard.

Kandidaten 

Omroep MAX zoekt nog naar kandidaten voor het van oorsprong Britse programma, waar The Great Model Railway Challenge op Channel 5 al twee seizoenen achter de rug heeft en zeer succesvol is. Opgeven voor de Nederlandse versie kan hier.

(Tekst: Televizier.nl)

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.