ModelSpoorGroep 's-Hertogenbosch

Wij zijn een vereniging waarvan de leden sterk betrokken zijn bij de mooie modelspoorhobby. Al sinds de oprichting van de vereniging in 1978 is de vereniging bijzonder actief in het promoten van de hobby. Wellicht heeft u wel eens een bezoek gebracht aan een “Rail-tentoonstelling” die voorheen georganiseerd werden in de oude Brabanthallen. De organisatie van de eerste paar uitgaven van deze modelspoortentoonstelling is door M.S.G. ’s-Hertogenbosch gerealiseerd. Daarna is het concept overgenomen door een commerciële organisatie. De vereniging stelt zich ten doel de leden in staat te stellen de modelspoorhobby in verenigingsverband te beoefenen.
 

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.