Middels deze site stelt de vereniging zich aan u voor. Onze vereniging bestaat momenteel uit 60 leden verdeeld over 2 schaalgrotes nl. H0 (half nul) schaal 1:87.

De H0 kunnen we nog onderverdelen in gelijkstroom en wisselstroom. Deze worden ook wel 2 rail en 3 rail systeem genoemd. Beide zijn op onze vereniging vertegenwoordigd. Verder schaal N met schaalgrote 1:160. Op de volgende sites vindt u ook een beschrijving van de vier aanwezige modelbanen, een tentoonstelling / evenementenkalender, fotoalbums, workshops en nog veel meer...

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.