Logo MSC De Drijfstang

Of het nu een stad, industrieterrein of een paardenmanege is, er is een complete wereld te ontdekken

Onze vereniging, die al 29 jaar bestaat en ruim 45 leden kent, oefent een uit de kluiten gewassen hobby uit op ruim 250m2 waar de werkelijkheid omgetoverd is naar een wereld in het klein.

Deze wereld is te zien op een drietal banen: de H0-, N- en LGB baan. Of het nu een stad, industrieterrein of een paardenmanege is, er is een complete wereld te ontdekken waar naast grote stations voor de treinen, ook computergestuurde auto’s en vrachtwagens rijden die alles kunnen doen wat in het echt ook kan. Ook word het dag en nacht waarbij in de nacht de wereld door honderden lampjes wordt verlicht.

Op elke vierkante centimeter valt er wel iets te ontdekken en door deze detaillering zijn de showdagen bij De Drijfstang goed voor vele uren kijkplezier. Om niets over het hoofd te zien kun je met onze speurtocht op zoek gaan naar grappige en leuke scènes in de miniatuurwereld. Tijdens de showdagen staat er ook een klein baantje waar de jeugdige bezoekers zelf de treinen kunnen besturen!

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.