Deze website geeft u een kennismaking met onze vereniging.

De vereniging is opgericht in 2000 en momenteel zijn er 30 liefhebbers lid. Elk lid geeft op eigen wijze invulling aan de hobby.

Onze banen zijn dmv modules opgebouwd. Momenteel bouwen wij aan een N-baan en het stationsemplacement van Roosendaal.Tevens hebben wij een Duitse HO baan (Rosenthal) die al op enkele beurzen is getoond en regelmatig wordt uitgebreid.

De vaste clubavond is op Dinsdag en Donderdag avond van 19.00-22.00 uur.
Mariadal klooster in de Vincentiusstraat 7 te Roosendaal

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.