Logo © MSV Baroniespoor

De Modelspoorvereniging Baroniespoor is opgericht in 1986 te Etten-Leur.

Met als een van de hoofddoelen bij de oprichting: “Het realiseren van een modelspoorbaan in H0, waarop het station van Breda omstreeks 1925 is uitgebeeld met het bijbehorende spoorwegemplacement en de omgeving rondom het station.” Kortweg door ons genoemd: “De Bredabaan”

Baroniespoor is een vereniging met ongeveer 30 leden, waarbij naast het “sporen” ook de gezelligheid hoog in het vaandel staat. Dit merk je natuurlijk vooral op de wekelijkse clubbijeenkomsten, waar dan onder andere gezamenlijk aan “De Bredabaan” wordt gewerkt . Omdat de leden verschillende interesses hebben, wordt natuurlijk ook aan andere type banen gewerkt. Daarnaast wordt er ook veel ervaring uitgewisseld als het gaat over technische zaken bij de eigen privé modelbaan.

In de loop der jaren zijn er naast “De Bredabaan” dan ook andere banen op verschillende schalen en technieken bij gekomen. Hierdoor kunnen meerdere aspecten van onze hobby aan de orde komen.
Kijk rond op deze website om nader kennis te maken met onze vereniging en haar activiteiten, zoals clubdagen, beursbezoeken, open dagen, de banen en de geschiedenis van de vereniging.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.