Markenburg ontwerpt, ontwikkelt en produceert onderdelen voor maquettes en modelbanen. Realisme en detail zijn de kernwaarden die wij meenemen in ieder ontwerp.

De ideeën voor onze producten worden veelal aangeleverd vanuit ons team, maar ook staan wij open voor ideeën en vragen van buitenaf. Zo is het altijd mogelijk om een initiërend gesprek aan te vragen. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden om uw woning uit te brengen in een gewenste schaal, en met de Markenburg kwaliteit.

Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact, of wilt u de producten van Markenburg een keer in het echt aanschouwen? Dan kunt u ons vinden op diverse beurzen en bijeenkomsten door het jaar heen. Ook bieden wij u graag de mogelijkheid om ons op afspraak te bezoeken in de winkel van WSUM modelbouw in Waalwijk, of in onze ontvangstruimte in Boxtel.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.