Evenementen... Of het gebrek hieraan

In de afgelopen 10 maanden zijn door de Corona-crisis tal van evenementen niet doorgegaan. Dat geldt dus ook voor alle evenementen van onze hobby. Dachten we eerst dat we langzaam maar zeker uit de crisis zouden komen, blijkt dat deze tweede golf nog heviger is. Nu langzaam de corona-cijfers dalen wordt men weer iets optimistischer en wordt er al weer gepland.

Aan het organiseren van dergelijke evenementen gaat een lange periode van voorbereiding vooraf. Om die reden duurt het wat langer om de eerste beurs op korte termijn te realiseren. Heb dus nog even geduld en kijk in onze lijst met Beurzen naar de evenementen en open dagen naar de komende data.

Een modeltrein is leuk, maar voor sommigen niet leuk genoeg. Treinen in het echt, da's pas het echte werk. Treinspotters, want die willen het echte werk van dichtbij meemaken, houden van het echte werk en kunnen hier een plekje krijgen.

De NS heeft een schaalmodel onthuld van de nieuwe intercity. Opvallend aan het uiterlijk zijn de lange spitse neus en de brede zwarte baan langs de ramen. Binnen wachten de reizigers stopcontacten, een afvalscheiding en speciale stoelen voor zwangeren en mensen met een beperking.

 

Spoorkaart

Live treinen volgen terwijl je thuis op de bank zit, dat kan met de onderstaande website.

Opvolger van de FyraDe Noord Hollandse regionale omroep NH heeft de hand weten te leggen op foto's van de opvolger van de Fyra.

Ik ben een fanatiek treinspotter en sinds kort deel ik mijn filmpjes op Youtube met jou. Ik sta open voor ideeen voor nieuwe filmpjes. Als je mijn kanaal leuk vind abonneer jezelf dan. Je mist dan geen enkele trein van mij.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Modelspoorkalender

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.