Viessmann

Zubehör für die Modelleisenbahn - damit ist Viessmann in über 20 Jahren eine starke Marke geworden. Leidenschaft für die kleinen Welten ist der Treibstoff für die Entwicklung unserer Produkte. Qualfizierte Mitarbeiter und hochwertige Produktionsmaschinen in unseren Werken sorgen für Top-Qualität zu günstigen Preisen.

Viessmann heeft ROBEL Gleiskraftwagen met bestuurbare kraan in twee versies uitgebracht.

Viessmann is bekend om haar techniek wat gebruikt wordt op de modelspoorbaan. En eens in de zoveel tijd past men die techniek toe op de wagons. Zo is deze Gleiskraftwagen een uniek stukje techniek met de bestuurbare kraan.

De nieuwe catalogus van Viessmann is uit. Het is de catalogus voor 2019 tot en met 2021. Bekijk al het moois online, of bestel de catalogus.

Nieuwsfolder Viessmann

De noviteitengids van Viessmann voor 2017/2018 is uit. Deze is zowel verkrijgbaar in het Duits als in het Engels.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.