Traditie en ontwikkeling

Conrad is als familiebedrijf in 1923 opgericht te Berlijn, en is sinds 1946 gevestigd in Hirschau, Duitsland. Stapsgewijs ontwikkelde dit kleinschalige postorderbedrijf voor elektronicacomponenten zich tot één van de grootste multichannel-leveranciers van elektronica en technische artikelen voor heel Europa.

Krachtenbundeling – drie verkoopkanalen, één succesformule

We bieden al onze producten uitsluitend aan via het internet. Het grote voordeel hiervan is, dat onze klanten op elk gewenst moment hun technische inkopen kunnen doen. Met vele miljoenen bezoekers per maand is onze website www.conrad.nl dé one stop shop voor de Nederlandse liefhebber van elektronica en techniek. Onze zuiderburen in België kunnen terecht op www.conrad.be, terwijl alle zakelijke klanten op business.conrad.nl hun producten kunnen vinden.

Conrad.nl is meerdere malen bekroond, o.a. voor de wijze waarop wij omgaan met feedback en reviews van klanten. Daarnaast ontvingen we meerdere malen een Thuiswinkel Award, o.a. in 2011 de Publieksprijs voor Beste Webshop op het gebied van Consumentenelektronica.

Uniek assortiment

Ons assortiment omvat op dit moment meer dan 700.000 artikelen en wordt continu verder uitgebreid. Conrad levert een uitgebreid en hoogwaardig assortiment aan merkproducten, van de kleinste SMD-componenten tot aan complete pc's van de bekende fabrikanten. Van meettechniek en domotica tot aan moderne communicatietechnologie, modelbouw en modelspoorbaanartikelen. Maar ook onze hoogwaardige eigen merken maken een vast deel uit van ons assortiment, zoals Voltcraft, Toolcraft, C-Control, Reely, Conrad Energy en vele anderen.

Wereldwijde levering vanuit de Oberpfalz in Beieren

Het logistiek centrum van Conrad in Wernberg-Köblitz is één van de modernste sorteer- en distributiecentra voor postorderdoeleinden in Europa. Gemiddeld worden er dagelijks 50.000 pakketten verstuurd naar meer dan 150 landen, per jaar gaat het om 10 miljoen zendingen. Als internationaal opererende bedrijfsgroep beschikt Conrad in veel Europese landen over eigen vestigingen en vertegenwoordigers.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.