Wapen van Overijssel

Modelspoorwinkels waren in het verleden rijkelijk gezaaid. Tegenwoordig is er nog een relatief klein aantal over. In deze rubriek vindt men een aantal winkels in de provincie: Overijssel

Mijntreintje.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk en/of verantwoordelijk voor de aangeboden waar in de diverse webshops. We willen benadrukken dat wij op geen enkele wijze invloed uitoefenen op de inhoud van welke website dan ook.

Sinds de oprichting in 1930 is De Wit een begrip in de binnenstad van Zwolle. Uiteraard is er veel veranderd, maar onze persoonlijke en klantvriendelijke aanpak is nog altijd als vanouds. Inmiddels is De Wit Hobby & Techniek uitgegroeid tot de grootste modelbouw speciaalzaak van Zwolle en omgeving. We worden gewaardeerd om onze professionaliteit, veelzijdigheid en deskundigheid.

Logo Engelsmodelspoor,shop

Engelsmodelspoor.shop houdt zich naast Spoor-N en Spoor-0 voornamelijk bezig met H0/00. Deze engelse maatvoering wijkt iets af van ons bekende schaal.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.