Sinds de oprichting in 1930 is De Wit een begrip in de binnenstad van Zwolle. Uiteraard is er veel veranderd, maar onze persoonlijke en klantvriendelijke aanpak is nog altijd als vanouds. Inmiddels is De Wit Hobby & Techniek uitgegroeid tot de grootste modelbouw speciaalzaak van Zwolle en omgeving. We worden gewaardeerd om onze professionaliteit, veelzijdigheid en deskundigheid.

Verkoop

Als een van de grootste aanbieders van modelbouw en RC producten proberen we onze expertise en ons enthousiasme met u te delen. Ons aanbod is specialistisch, maar ook verrassend divers.

Advies

Wij staan voor kwaliteit en geven u graag advies bij het maken van de juiste keuze. Zo krijgt u gegarandeerd het meest optimale voor uw geld.

Reparatie

De Wit Hobby & Techniek beschikt over een eigen reparatieafdeling, waar wij uw modellen kunnen onderhouden en repareren.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.