Bentink Modelspoor is een voortzetting van Wentink Modelbouw te Apeldoorn.  Op 1 oktober 2012 nam Theo Wentink na 30 jaar afscheid van de winkel die zijn overgrootouders in de jaren 30 van de vorige eeuw hebben opgericht.

Marcel van der Bent nam na een 14-jarig dienstverband, waarin hij alle facetten van het bedrijf goed heeft leren kennen, het roer over. Onder Theo was Marcel verantwoordelijk voor de in- en verkoop, maar was hij ook de persoon achter de webshop.

De technische dienst en service afdeling worden al meer dan 35 jaar beheerd door Johan Jansen en dit is ook onder Bentink Modelspoor voortgezet.

Ook bij Bentink Modelspoor blijven goede en betrouwbare service hoog in het vaandel staan.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.