Overzichtelijke presentatie

Bij ons kunt u de modellen bewonderen in een overzichtelijke vitrine-presentatie in een rustige omgeving. Wij vallen u niet lastig met verkooppraatjes, maar als u dat wenst geven wij u uiteraard de gewenste informatie.

Wilt u alleen maar kijken? Geen probleem!

Deskundig advies Modeltreinen en hobby-artikelen verkopen is ons vak. Daarom volgen wij steeds de nieuwste ontwikkelingen van onze producten. Hierdoor kunnen wij u steeds van een goed advies dienen. Wij vinden het belangrijk u zo te adviseren dat u tevreden bent en blijft! Heeft u vragen, schroom niet want ook voor vragen en adviezen bent u bij ons aan het juiste adres.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.