Logo Gebruiktetreinen.nl

Deze website gebruiktetreinen.nl is een initiatief van Modelbouw Centrum Hilversum ( afgekort MCH )
Wij zijn een fysieke winkel en 5 dagen per week geopend.

MCH heeft als hoofdspecialiteit modelspoortreinen en bestaat sinds 1979, het grootste deel van ons assortiment betreft nieuwe artikelen, maar er is altijd een behoorlijke voorraad occasion / inruil / 2e hands modellen.

Bij gebruikte artikelen (alhoewel… sommige zijn nooit gebruikt) vinden we het prettig als U het model zelf in de winkel komt kopen/afhalen. U kunt het dan bekijken en zelf beoordelen.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.