Wapen van Noord-Holland

Modelspoorwinkels waren in het verleden rijkelijk gezaaid. Tegenwoordig is er nog een relatief klein aantal over. In deze rubriek vindt men een aantal winkels in de provincie: Noord Holland

Mijntreintje.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk en/of verantwoordelijk voor de aangeboden waar in de diverse webshops. We willen benadrukken dat wij op geen enkele wijze invloed uitoefenen op de inhoud van welke website dan ook.

Wij zijn Ad en Wilma Harrewijn en samen zijn wij eigenaar van en werkzaam binnen AnW Modeltreinen. 

Ons verkoopproces verloopt voornamelijk via internet, dat wil zeggen: de bestellingen komen via onze webshop binnen, afhankelijk van de keuze van de klant, wordt de bestelling afgehaald tijdens de openingstijden, of wordt de bestelling opgestuurd. 

Blokbricks is a Dutch internet shop run by an enthusiastic fan of Lego ®, and especially Lego Technic, Lego Dacta and Lego Train. Its intention is to make supplementary models for other fans. Models which can enlarge your fun with Lego.

Logo Grootdspoor.com

Welkom bij Grootspoor.com

Als specialist op het gebied van grootspoor / tuinspoor / Schaal II en IIm / G, weten wij als geen ander wat u als modelspoor liefhebber zoekt en wat de mogelijkheden zijn van zowel de analoge als digitale techniek!

Specialist in groot formaat, tot in het kleinste detail!

Wij verkopen nieuw en gebruikt materiaal van diverse fabrikanten: Aristo Craft, Bachmann, Baumann, Bohler, Brawa, Brekina, Esu, Feld Grossbahnen, Jaegerndorfer, Kaweba, Kesslbauer, Kiss, LGB, Liliput, Magnus, Massoth, Noch, Occre, Piko, Pola, Prehm-Miniaturen, Preiser, Schotterfix, ST-Gleis, Thiel, Train Line 45, USA Trains, Vollmer en Zimo.

Ook vele kleinserie fabrikanten zijn bij ons vertegenwoordigd!

U kunt bij ons dus terecht van rollend materiaal tot rails, van toebehoren tot scenery.

Door onze jaren lange ervaring die wij hebben opgebouwd sedert 2002, kunnen wij u uitgebreid en toegespitst op uw wensen adviseren.

© Harlaar Modeltreinen

Een grote modelspoor-speciaalzaak nabij Amsterdam en Schiphol met uitmuntende service en unieke modellen. Dat spoort!

Binnenkort ook spoorwegmodelbouw bij Hobbyprof.nl!

Onlangs hebben wij de volledige voorraad van een modelspoorwinkel ('T Seinhuis uit Santpoort-Noord) overgenomen.
Wij gaan deze bijzondere voorraad (met veel bijna niet meer leverbare modellen) aanbieden op onze website en daarnaast in een nieuw te openen winkel in de Generaal Cronjéstraat nr. 86 in Haarlem. (Opening medio april)

Huider Modelbouw

Sinds 11 november 2017 is onze nieuwe winkel geopend, gelegen aan de M. de Klerkweg 10 in Heerhugowaard. U kunt gratis parkeren naast en achter de winkel en de bereikbaarheid vanuit alle richtingen is uitstekend. De ligging langs de spoorbaan, op loopafstand van het station, maakt het plaatje helemaal compleet!

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.