Wij zijn Ad en Wilma Harrewijn en samen zijn wij eigenaar van en werkzaam binnen AnW Modeltreinen. 

Ons verkoopproces verloopt voornamelijk via internet, dat wil zeggen: de bestellingen komen via onze webshop binnen, afhankelijk van de keuze van de klant, wordt de bestelling afgehaald tijdens de openingstijden, of wordt de bestelling opgestuurd. 

Wij hanteren lage verzendkosten, zodat het laten opsturen van de bestelling zeer aantrekkelijk is. 

Ad heeft veel technische kennis (Ing. elektrotechniek) en ervaring en is daardoor in staat om technische vragen te beantwoorden en ingewikkelde problemen op te lossen. Met Ad regelt u o.a. ook de inbouw of ombouw van uw loc. Wij laten de inbouw of ombouw meestal uitvoeren door één van onze inbouwspecialisten. In sommige gevallen verzorgen wij de inbouw of ombouw zelf. Dit is afhankelijk van de beschikbare tijd. Als u onze winkel bezoekt, dan is het Ad die u te woord staat en helpt. 

Wilma handelt de bestellingen af, die via de webshop bij ons worden geplaatst. Zij stuurt de statusoverzichten, proforma-facturen en overige meldingen omtrent uw bestelling via e-mail toe. Wilma regelt ook de bestellingen bij fabrikanten en importeurs en zorgt er op die manier voor dat uw bestelling zo snel mogelijk compleet is. Zodra de bestelling compleet is en de betaling is binnen, zorgt zij voor de veilige verzending van uw bestelde en betaalde eigendommen. 

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.