Modelbouw De Houtloods

De Houtloods in Den Haag is de best gesorteerde MODELBOUWSPECIAALZAAK van Nederland. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment modeltreinen van bekende merken als Artitec, Märklin, Roco, Fleischmann, Piko, in de schalen Z, N, h0, 0, 1 en LGB.

Daarnaast hebben we bouwpakketten van stations, huizen, fabrieken, boerderijen, bruggen en toebehoren van Auhagen, Faller, Kibri, Vollmer en diverse andere merken. Bovendien leveren we elektronica van onder andere Digikeys, verf, lijm en andere hobbymaterialen om de aankleding van uw modelbaan tot een succes te maken.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.