Logo Vissertoys

Onze winkel vindt u midden in de stad in de Lange Vorststraat.

1 straat verwijderd van de Grote markt loopt u via de Papegaaistraat zo onze winkel binnen.

Eenmaal in speelGoes ontdekt u ons 'anders dan elders' speelGOED. In het eerste deel ontdekt u baby & peuter speelgoed en leuk klein speelgoed. Volg de voetstappen en u loopt langs de prachtige modelauto vitrines. Eenmaal de trap op kijkt u uw ogen uit, een superleuke dierentuin vol mooi pluche, prachtige poppen, houten Brio treinen, Hubelino, Siku, Hotwheels, puzzels & bouwdozen en nog veel ander leuk speelGOED.

Een ontdekkingsreis door een echte speelgoedwinkel, neem er dan ook even de tijd voor.

Onze openingstijden:

Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag van 9.30 tot 17.30.
Zaterdag zijn wij open van 9.30 tot 17.00
Koopavond is wisselend, informeer vooraf ( via whatsapp of Facebook ) of wij open zijn.

Tot ziens in onze winkel.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.