Beleef de wereld van de spoorwegen in het klein!

Gelegen in het stadscentrum van 's-Hertogenbosch vindt u de winkel van Modeltreincenter.nl en begeeft u zich in de wereld van de modelspoorwegen. Modeltreincenter.nl is officieel verkooppunt van het wereldberoemde merk Märklin.

Märklin, opgericht in 1859 in het zuiden van Duitsland is al deccenia lang dé definitie van het begrip ''Modeltrein''.
In onze 275 m2 grote winkel vindt u alles voor het aanleggen van uw eigen modelspoorbedrijf. Van exclusieve treinmodellen tot bomen, huizen en miniatuurfiguren. Op de speciale treinen afdeling kunt u naar hartenlust de nieuwste schitterende - hangemaakte - treinmodellen bewonderen. De modellen van diverse merken worden gepresenteerd in speciale overzichtelijke vitrines met veel ruimte en licht.

Laat u vrijblijvend informeren door één van onze medewerkers, die u met veel passie alles over de modellen en de bouw van een modelbaan kunnen vertellen. 
Bent u gefascineerd geraakt en wilt u een specifiek model even van dichtbij ''voelen'' en ervaren? Dat kan! Onder het genot van een kopje koffie - en in de winter bij een heus haardvuur - kunt u uw wensmodel naar hartenlust onder ogen nemen en laten rijden.

De ongedwongen manier van verkopen en informeren in combinatie met een schitterende en sfeervolle productpresentatie maakt een bezoek aan de winkel zeker de moeite waard! 
Onze winkel is vanaf het Centraal Station gemakkelijk te bereiken op ongeveer 5-10 minuten loopafstand.
Komt u met de auto? Dan kunt u voordelig uw auto parkeren op het transferium ''Vlijmenseweg'' aan de rand van de stad. U wordt met de bus naar het centrum gebracht, een bushalte is te vinden op nog geen 10 meter van onze winkel.

Bent u tijdens uw bezoek gefascineerd geraakt, maar wilt u thuis alle informatie nog even laten bezinken?
Dat kan! Neem een gratis prospectus mee en vergeet niet om regelmatig onze webwinkel te bezoeken voor de laatste informatie en spectaculaire aanbiedingen.

Service en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, en met onze webwinkel zijn wij 24/7 voor u geopend.

De koffie staat klaar, de locomotieven staan op stoom, graag tot ziens in onze winkel!

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.