PoHeTrains

Wij zijn Ria en Paul Poels-Hendriks.
Onze grote hobby waren de modeltreintjes en dat is een beetje uit de hand gelopen.
In 2004 zijn we begonnen met de verkoop van modelspoorartikelen, eerst alleen op evenementen en beurzen. Doordat ons klantenbestand steeds groter werd, zijn we in 2015 een kleine winkel begonnen in de Cellostraat in Uden.

Na enkele jaren met heel veel plezier aan de Cellostraat gewoond en gewerkt te hebben, was het tijd voor de volgende stap. In 2020 hebben we onze winkel aan het Schakelplein 4 in Volkel geopend. Nu konden we ook beter aan de vraag naar reparatie en onderhoud voldoen. Op 1 oktober 2020 bestaan we alweer 16 jaar.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.