WAT LEUK DAT U ONZE WEBSHOP BEZOEKT!

Waarschijnlijk bent u net zo enthousiast als wij over knutselen en het zelf maken van schaalmodellen van goede kwaliteit zoals, houten speelgoed, poppenhuizen en treinen, dit alles van goede kwaliteit. Al is het maar om uw kleinkinderen te verrassen.
Wij denken hierbij aan: houten speelgoed, een radiografisch bestuurbare stoomwals, tuinmolens,  diorama’s, maquettes, modelschepen, poppenhuizen, trams voor LGB spoor, stoomtreinen voor Spoor G of Spoor 1, huisjes, kastelen, kerken, complete dorpen, koetsen, wagens, karren, … Dit vindt u allemaal in onze webshop.
 
Kwaliteit
Bij deze keuze van de artikelen in onze webshop laten wij ons leiden door kwaliteit van materialen en merken. Denk hierbij aan onze gold plated scharniertjes voor poppenhuisdeuren,  een countryhuis van baksteentjes of de Taj Mahal in luciferhoutjes. Of aan lampjes, wielen van 13 mm tot 140 mm, metalen buizen en kettinkjes.
 
Uniek
Vindt u dat ook zo hinderlijk dat het bouwpakket alleen met een Italiaanse beschrijving geleverd wordt? Wij wel! Daarom hebben wij de meeste Engelse, Spaanse, Italiaanse beschrijvingen in het Nederlands laten vertalen.
Wat ons ook uniek maakt is het feit dat wij een totaalpakket leveren. Alle onderdelen, specialistisch gereedschap en advies en begeleiding (ook tijdens bouwproces!).

Veel plezier op onze website!

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.