Logo Langs de rails

Sinds 1967 maak ik foto's van treinen, trams, metro's en andere vormen van open­baar vervoer. Veel Nederlandse spoorwegen, maar ik heb ook reizen gemaakt om treinen en stoom­locomotieven in Duitsland en andere landen te zien. Ook heb ik films en geluid­opnamen gemaakt. Op deze site vind je verder boeken, dienst­regelingen, modeltreinen, speelgoed en andere objecten uit mijn verzameling. Ook is er elke week een nieuwe voorplaat en vind je leuke tips in mijn agenda. Ik besteed ook aandacht aan andere onder­werpen. Meestal hebben die met techniek te maken.

Deze site is dus niet alleen bestemd voor de lief­hebber van treinen of de model­bouwer. Ik hoop dat je een beetje gevoel voor humor hebt. Welkom in mijn digitale plak­boek!Sinds 1967 maak ik foto's van treinen, trams, metro's en andere vormen van open­baar vervoer. Veel Nederlandse spoorwegen, maar ik heb ook reizen gemaakt om treinen en stoom­locomotieven in Duitsland en andere landen te zien. Ook heb ik films en geluid­opnamen gemaakt. Op deze site vind je verder boeken, dienst­regelingen, modeltreinen, speelgoed en andere objecten uit mijn verzameling. Ook is er elke week een nieuwe voorplaat en vind je leuke tips in mijn agenda. Ik besteed ook aandacht aan andere onder­werpen. Meestal hebben die met techniek te maken. Deze site is dus niet alleen bestemd voor de lief­hebber van treinen of de model­bouwer. Ik hoop dat je een beetje gevoel voor humor hebt. Welkom in mijn digitale plak­boek!

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Modelspoorkalender

Evenementen voor modelspoorliefhebbers

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.